Både lättare och mer djupverkande massagebehandlingar

Att gå på behandlingar i massage är något som verkligen verkar på djupet. Jag tycker att det är väldigt avslappnande och det märks att det verkligen går in på djupet så att man inte behöver tänka på att det ska vara på det ena eller andra sättet. Har gått på behandlingar i massage i Mölnlycke och då har det varit på Athletic Care Massageterapeut. Tydligen en salong som ska vara ganska välkänd och som ska var en av de bättre i just Mölnlyckeområdet.

Jag tyckte att det svåraste var när jag skulle välja vilken av alla de olika massagebehandlingarna som de erbjöd. Det fanns lite för många att välja mellan så jag kunde inte riktigt bestämma vilken av dem som var bäst. Tänkte sen att jag bara valde någon och det blev svensk klassisk massage för enligt de på Athletic Care Massageterapeut så är det en av de vanligaste och en som verkar för hela kroppen så att den fungerar bra på sådana som mig som mer vill ha massage för avslappning och övergripande hälsoeffekterna snarare än för smärtlindring.

Och jag är faktiskt ganska sugen på att gå tillbaka till Athletic Care Massageterapeut i Mölndal på ytterligare en behandling i massage. Får se om det blir något av det, hoppas på det i alla fall. För även om man inte väljer de långa utan en kortare behandling så tycker jag fortfarande att den gör väldigt stor nytta.
Rekommenderar dem varmt om det är någon av er andra som också önskar ta del av behandlingar inom massage, både lättare och mer djupverkande.