Sminkning och målning är lite lika ändå

För att vara riktigt bra på att sminka sig så behöver man också vara ganska stadig på handen. Och det är verkligen ett hantverk, någonting som man kan öva upp men som vissa bara har mer naturligt än andra. Det är inte övergripande så men för ganska många så gäller det att man har en viss kreativ ådra och då är man ofta ganska bra på att måla eller skissa också.

De som jobbar som målare i Timrå, tänker specifikt på de från Unic Måleri Norrland och som sysslar med detaljmålerierna, de borde väl ändå kunna vara ganska duktiga på sminkning också. Vet inte om de behöver det då dock eller kanske har tid att göra det. Som målare är det knappast så att man lägger på en massa innan man går till jobbet utan då måste det mer vara när man ska ut och festa eller iväg och äta middag ute på kvällen och om det blir så pass sällan som man sminkar sig så är det nog ganska lätt hänt att man tappar det helt och förlorar förmågan att sminka sig bra. Är väl som med det mesta här i livet att man måste öva och fortsätta göra det för att hålla sig bra på det.

För att kunna ta hjälp av målare i Timrå eller andra delar där omkring så rekommenderar jag personligen varmt Unic Måleri Norrland för att jag just vet att de är väldigt bra på det gör. Jag tycker själv att det är kul att sminka mig men jag är inte så bra på att måla annars och skulle nog inte kunna få jobb som målare på Unic Måleri i Timrå även om jag gjorde mitt bästa för att försöka. Så kanske stämmer det ändå inte, eller så är jag det enda undantaget.